Talomalli ja hintarakenne

Alueelle on suunniteltu 10 modernia puurakenteista omakotitaloa, jotka muodostavat yhdessä oman pienen kylänsä Niittyrinteen tien päähän. Katso sijainti tästä.

Rakennettavalla alueella on kaikkiaan viisi omakotitalotonttia. Kaikilla rakennettavilla omakotitaloilla on oma tonttiosuutensa hallinnanjakosopimuksen perusteella. Tällöin jokainen talo muodostaa itsenäisen yksikön, jossa asukkaat itse pääsevät määrittämään omista toimistaan. Tonttijako ja talojen sijoittelu näkyy oheisesta asemapiirroksesta.

Taloista on olemassa myös luonnos, jossa ylläkertaan voidaan toteuttaa neljäs makuuhuone. Neljännen makuuhuoneen toteutus erillissopimuksella ja lisähinnalla. Taloissa on koko olohuoneen levyiset ikkunat ja terassi. Talot rakennetaan "avaimet käteen" -periaatteella laadukkaista materiaaleista Honkatalojen pre-cut -ekopuutaloina.

Nyt rakennettaville taloille jää runsaasti (34 m2) rakennusoikeutta, jota voi käyttää joko nyt, tai myöhemmässä vaiheessa esimerkiksi talon laajennukseen, lisäasuntoon jne. erillisen sopimuksen mukaisesti. Edellä mainitun rakennusoikeuden lisäksi talojen yhteyteen voidaan toteuttaa joko autokatos tai autotalli (tietyin maastorajoituksin).

Hinnoittelu Safvik 100 -omakotitalot:
Maapohja ja talo 100 m2
Yhteensä: alkaen 449.000 euroa (sis alv)

Ostaja vastaa lisäksi liittymäkustannuksista.

Lisärakentaminen erillishinnoin:
Autokatos: 20.000 euroa
Autotalli 30-50.000 euroa
Terassi II 5.000 euroa

Kiinteistöä eli maapohjaa voi käyttää heti maapohjan kaupan jälkeen vakuutena lainajärjestelyissä.

3D-kuvat

Pohjakuva 1.krs


Pohjakuva 2.krs


Julkisivutkuvat I


Julkisivukuvat II